Murerspande

Hos Carl Ras har vi altid et stort udvalg af murerspande, til enhver opgave. Vores brede sortiment indenfor murerspande rummer alt, hvad hjertet kan begære - og skulle vi mod forventning ikke have det, du leder efter, kan vi skaffe det til dig.

20Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Murerbaljen – murerens evige føljesvend

Enhver murer har dagligt mørtel og murerbalje fremme, når de daglige mureropgaver kalder. Uanset om det er en sokkel, der skal tætnes, fliser der skal lægges eller puds mellem murstenene, der skal repareres, skal murerbaljen og murerskeen findes frem. Det kræver gode, solide materialer og udstyr af høj kvalitet.

Find den rette murerbalje hos Carl Ras

Når du handler hos Carl Ras, er du sikret produkter, der er nøje udvalgt af kyndige fagfolk – vi kalder det for en handel mellem professionelle. Vi forhandler et stort udvalg af runde eller firkantede murerbaljer samt murerbaljer i forskellige størrelser. Du finder også murerbaljer til kranløft – hvis du skal løfte med kran, er det vigtigt at have en spand, der er bygget til det. Plastikken og håndtaget er kraftigere – vi har både en firkantet og rund version. Til sidst har vi også en ergobalje med 20 cm hævet bund over terran, så du slipper for at bøje dig så langt ned. Det bliver din ryg glad for.

Se vores store udvalg af murerbaljer til alle typer mureropgaver her på siden. Vi forhandler også spande til mange andre formål. Se vores mange murerspande her.