Milwaukee borehammer

Find din Milwaukee borehammer her.

13Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Milwaukees borehammere – hurtige, sikre og pålidelige

Leder du efter en borehammer med kæmpe styrke og brugervenlighed, skal du tjekke Milwaukee ud. De kan noget ud over det sædvanlige – og derfor forhandlere vi et stort udvalg, så den kræsne håndværker kan finde sin favorit og løse sine opgaver hurtigere og mere effektivt.

Amerikansk råstyrke

Som markedets største producent af SDS-plus borehammere hæver Milwaukee sig over mange af konkurrenterne. Her er tale om amerikansk råstyrke, der ikke er til at tage fejl af, når man først har prøvet at arbejde med Milwaukees borehammere. Tag fx et kig på Milwaukees high performance borehammer M18 CHPX, der leverer en slagenergi på imponerende 4,5 Joule (EPTA) ved boring og mejsling i hårde materialer, hvilket er 160% mere end konkurrerende borehammere. Det dobbelte Anti-Vibrations-System (AVS) holder vibrationsniveauet under 8,6 m/s2,, hvilket øger brugerkomforten og giver mindre belastning for brugeren.

Hvem er Milwaukee?

For 90 år siden blev det første stykke Milwaukee værktøj skabt i Wisconsin i USA med sloganet heavy duty, der er virksomhedens løfte om at udbyde det bedste til professionelle brugere. Siden da har Milwaukee fokuseret på at producere de bedste og mest slidstærke værktøjer til professionelle brugere. I dag er Milwaukee et navn, som mange forbinder med produkter af den højeste kvalitet, længste levetid og største pålidelighed, som man kan købe for penge.

Find din Milwaukee borehammer hos Carl Ras

Er du på jagt efter en ny borehammer, som løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt? Så tag et kig på vores store udvalg af Milwaukee borehammere her på siden. Vi har solgt Milwaukees produkter gennem mange år, og ved, at de står for den absolutte kvalitet. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vores fagfolk står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.