Milwaukee multicutter

Find din Milwaukee multicutter her.

5Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Klar det hele med Milwaukees multicuttere

Man kan ikke sige multicutter uden at sige Milwaukee. Og lad det være sagt med det samme: Multicutterne fra Milwaukee er stadig noget helt særligt, selv om der i dag er et stort sortiment af multicuttere fra mange dygtige producenter. Man ser igen og igen, at Milwaukees multicuttere klarer sig ”fremragende” i diverse tests – og det kommer ikke bag på os.

Hvad bruger du multicutteren til?

Multicutteren er et nyttigt redskab til alverdens forskellige arbejdsopgaver, da du kan påsætte forskellige klinger og andet tilbehør alt efter dit behov. Multicutteren er derfor god til et stort antal skære-, fræse- og slibeopgaver, og du kan tilmed sagtens bruge den steder, hvor pladsen ellers er for trang til andre redskaber.

Og hvad kan Milwaukees multicutter?

Milwaukees multicuttere er noget for sig for den professionelle bruger.  Multicutterne kan uden problemer bruges intensivt og er udstyrede med en fantastisk ergonomi, indbygget LED-lys og høj ydeevne. Du kan sagtens finde en Milwaukee multicutter med en hastighed mellem 12.000 og 18.000 omdrejninger i minuttet, og du skifte klinge og tilbehør, uden at du skal til at finde andet værktøj frem. Flere af Milwaukees multicuttere har indbygget REDLINK-overbelastningsbeskyttelse, som betyder, at batteriet og værktøjet bliver slået fra, hvis belastningen er for høj.

Og så er der batterierne; Milwaukees batterier er en del af et større system, som kan bruges til mange forskellige stykker værktøj fra Milwaukee. Det betyder, at hvis du i forvejen har værktøj fra Milwaukee, som bruger M18 batterier, kan du spare penge ved at bruge de samme batterier. Du kan desuden få leveret multicutteren i en transportkuffert, så den er klar til brug, og du kan medbringe den overalt.

Find din Milwaukee multicutter hos Carl Ras

Milwaukee går efter at udbyde det bedste til professionelle brugere – og det mærker man, når man står med deres værktøj i hånden. Med en Milwaukee multicutter løser du bare opgaven godt, hurtigt, sikkert og pålideligt. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af multicuttere fra MIlwaukee – og der er noget for enhver smag! Gå på opdagelse her på siden og find den helt perfekte Milwaukee multicutter her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.