Milwaukee rundsav

Find din Milwaukee rundsav her.

6Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Milwaukee rundsav – et snit lige i skabet

Det er ikke mærkeligt, at de fleste tømrere er tydeligt begejstrede for Milwaukee rundsave. Der er fart på dem, og klingen skærer som en kniv gennem smør, så snittet sidder lige i skabet. Og så er der alle de lækre funktioner. Fx batteriindikatoren, der aflæses på maskinens håndtag, så man kan se den, mens man saver, kraftigt LED-lys, der lyser lige nede foran klingen, og kulløs motor, der giver mindre støj, mindre slid på motoren og flere kræfter end de traditionelle motorer med kul. Det er svært ikke at være tilfreds med de amerikanske modellers performance, når de skærer gennem forskellige typer træ. 

Amerikansk innovation

Hvis du ikke kender amerikanske Milwaukee, kommer der her lidt baggrund om den amerikanske værktøjsproducent, der blev grundlagt i 1924. Her udviklede Milwaukee den første en-hånds ¼ tommes letvægts boremaskine, også kendt som Hole-Shooter, på anmodning fra Henry Ford. Ifølge Milwaukee spillede Hole-Shooteren en væsentlig rolle i hans planer om at lave en samlebåndsproduktion af biler. Det blev samtidig begyndelsen på Milwaukees æra inden for el-værktøj. Siden har Milwaukee udviklet en lang række værktøjer som eksempelvis den første vinkelboremaskine i 1949 og den første bærbare elektriske bajonetsav i 1951. I 1991 blev Super Sawzall® bajonetsaven lanceret med hele 1000 W og 0-2800 slag/min. som en revolutionerende nyhed i branchen.

Find din Milwaukee rundsav hos Carl Ras

Er du på jagt efter en ny rundsav med masser af kraft og en skarp klinge, der kan klare det meste? Så anbefaler vi, at du tjekker Milwaukees store udvalg ud her på siden. Vores eksperter er overmåde begejstret for at have Milwaukee i sortimentet og ved, at de står får den absolutte kvalitet. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vores fagfolk står klar til at hjælpe dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.