Milwaukee støvsuger

Find din Milwaukee støvsuger her.

7Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Masser af sug i Milwaukees støvsugere

En industristøvsuger er svær at undvære på værkstedet eller byggepladsen på grund af støv, snavs og byggematerialer. Er du på jagt efter en kraftig model, der kan klare det meste, bør du kigge i retning af Milwaukee – her får du støvsugere, der blandt andet kan fjerne træspåner og andre grovere materialer. Nogle af de egenskaber, der gør Milwaukees støvsugere ganske enestående er:

  • POWERSTATE™ kulfri motor, der giver maksimal kraft og motorlevetid
  • REDLINK PLUS™ elektronik, der giver avanceret digital overbelastningsbeskyttelse for både batteri og værktøj, samt forbedrer værktøjets ydeevne under belastning
  • REDLITHIUM™-ION batterier, der er ekstremt solidt konstrueret, med elektronik uden hukommelseseffekt og længere driftstid over batteriets levetid
  • Støvklasser, der kan klare det hele. Det er vigtigt, at du vælger en støvsuger, hvis egenskaber passer til dine opgaver. Læs mere om støvklasser og støvsugere her.
  • Lavt støjniveau
  • Ny teknologi, der giver længere levetid på filter, bedre maks. ydelse og støvopsamling uden poser.

Sug igennem med Milwaukee

El-værktøj og tilbehør til professionelle håndværkere har altid været en klassiker, når man taler om Milwaukee, og deres støvsugere bør man bestemt ikke overse. Den amerikanske virksomhed har forsket i og udviklet professionelt værktøj siden 1924 – der er altså masser af erfaring og viden indbygget i deres gedigne og robuste produkter, der ses på enhver byggeplads. Milwaukee udviklede den første en-hånds ¼ tommes letvægts boremaskine kaldet Hole-Shooter og har siden udviklet en lang række værktøjer som fx den første vinkelboremaskine og den første bærbare elektriske bajonetsav.

Find din Milwaukee støvsuger hos Carl Ras

En industristøvsuger er uundværlig, når der skal gøres rent i forbindelse med et byggeri. Med en driftssikker støvsuger går arbejdet som en leg. Gå på opdagelse her på siden og find den helt rigtige Milwaukee støvsuger, der passer til dit behov Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.