Milwaukee skruemaskine

Find din Milwaukee skruemaskine her.

59Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Milwaukee - Skraber sdsplus 250x100x1mm

Milwaukee

39009533

Skraber sdsplus 250x100x1mm

Til afskrabning af lim, maling og løs puds....
  • TypeSDS-Plus
  • Kode4932352919
Pris Ekskl. moms
1.560,00 DKK /Styk
6 stk på lager online

Milwaukee skruemaskinen – en af håndværkerens favoritter

En god skruemaskine er et musthave i enhver værktøjssamling, og er du på udkig efter en i høj kvalitet og med mange funktioner, er de lækre modeller fra Milwaukee svære at komme uden om. Når man holder en Milwaukee skruemaskine i hånden, mærker man, at den er designet med den professionelle og kræsne håndværker i tankerne: Alle Milwaukees skruemaskiner balancerer vægt og kraft meget effektivt, og de er kompetente og fyldt med kræfter, der klarer alle materialer - uanset om det er hårde, tykke træsorter eller lange, tykke skruer, der skal  skrues i.

Komforten og ergonomien er af høj kvalitet i Milwaukees skruemaskiner – de ligger balanceret i hånden, er lette at indstille og justere hastigheden på. Med en Milwaukee skruemaskine kan du klare, hvilken som helst skrueopgave!

Ny teknologi

Nogle af Milwaukees nye modeller er skabt med ny teknologi, der gør det muligt at spore værktøjet i tilfælde af, det fx er blevet glemt. Det gøres via Milwaukees gratis app, ONE-KEY, som er en digital platform til værktøj og udstyr. Derudover kan hastighed og moment justeres meget præcist og i et højere omfang end tidligere på grund af appens forbindelse til skruemaskinen – det kan man også bruge ONE-KEY til. Derudover et appen også et stærkt værktøj til flådestyring, så man ved præcis, hvem der har et stykke værktøj og hvor.

For at de højteknologiske skruemaskiner kan holde til noget, er de udstyrede med et beskyttende lag gummi alle de rigtige steder –de kan virkeligt holde til noget! Fx har Milwaukees slagskruenøgle M18 Fuel med friktionsring  et  integreret særligt avanceret elektronisk system, der beskytter mod overbelastning af værktøjet, hvilket forbedrer dens levetid væsentligt.

Find din Milwaukee favorit hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af Milwaukees skruemaskiner, der kan klare alle typer opgaver. Gå på opdagelse her på siden og se udvalget – du vil med garanti kunne finde en Milwaukee skruemaskine, der opfylder dine behov og mere til. Hvis du mangler noget eller har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores fagfolk vil stå klar til at besvare alle dine spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig.