Milwaukee slagnøgle

Find din Milwaukee slagnøgle her.

10Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Masser af muskler i Milwaukees slagnøgler

Kræfterne og skruehastigheden på en slagnøgle er uovertrufne – og går du efter en Milwaukee slagnøgle, bliver du ikke skuffet. Milwaukee har siden 1924 skabt el-værktøj af høj kvalitet og deres slagnøgler er bestemt ingen undtagelse. Nogle af de helt særlige Milwaukee-funktioner er: POWERSTATE™ kulfri motor, der leverer mere kraft i en kompakt størrelse, REDLINK PLUS™ elektronikken, der giver avanceret digital overbelastningsbeskyttelse og en unik forøgelse af værktøjets ydelse under hård belastning, REDLITHIUM™-ION batterier, der er ekstremt solidt konstrueret, med elektronik uden hukommelseseffekt og længere driftstid over batteriets levetid og 4-trins DRIVE CONTROL med auto-stop-funktion, der giver perfekt kontrol over værktøjet. Og så er Milwaukees slagnøgler selvfølgeligt også udstyrede med et fleksibelt batterisystem, så de passer til alle maskiner.

Milwaukee – erfaring og råstyrke

Milwaukee har mere end 90 år på bagen som en af verdens førende producenter af el-værktøj og tilbehør til professionelle håndværkere. Virksomheden formår til stadighed at leve op til det oprindelige motto om kun at designe værktøj, der løser opgaven bedre, hurtigere, sikrere og mere pålideligt. Det var den første en-hånds ¼ tommes letvægts boremaskine, kaldet Hole-Shooter, der blev Milwaukees første succes. Henry Ford opfordrede Milwaukee til at udvikle den, og den blev efterfølgende afgørende rolle for hans samlebåndsproduktion af biler. Det blev begyndelsen på Milwaukees æra inden for el-værktøj, og i dag er navnet Milwaukee synonymt med slidstærkt og driftssikret værktøj i høj kvalitet til professionelle brugere.

Find din Milwaukee slagnøgle hos Carl Ras

Det er vigtigt at finde en kraftfuld slagnøgle, og med Milwaukee går du aldrig galt i byen. Hos Carl Ras finder du slagnøgler fra Milwaukee, der alle tilbyder forskellige funktioner og design, men som har det til fælles, at de er komfortable at anvende og af høj kvalitet. Gå på opdagelse her på siden og find den perfekte Milwaukee slagnøgle blandt de mange modeller. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.