Milwaukee slagboremaskine

Find din Milwaukee slagboremaskine her.

10Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Masser af kraft og fart med Milwaukee slagboremaskiner

En slagboremaskine kan bore huller i væggen med over 20.000 slag i minuttet – og Milwaukee slagboremaskiner er bestemt ingen undtagelse. Her får du masser af kræfter, høj hastighed og gennemtænkt ergonomi.

Nogle af Milwaukees mange, lækre funktioner er:

  • Masser af kraft – Milwaukee har et markedsledende drejningsmoment på hele 135 Nm
  • Højere hastighed - Milwaukee leverer op til 2000 omdr./min.
  • Milwaukee® POWERSTATE™ kulfri motor med op til 10 gange længere motorlevetid og 60% mere kraft
  • REDLINK PLUS™ elektronik, der giver den mest avancerede digitale overbelastningsbeskyttelse for både batteri og værktøj i tillæg til at forbedre værktøjets ydeevne under belastning 
  • REDLITHIUM-ION™ batteri, der giver op til ekstremt lang driftstid, op til 20% mere kraft, op til dobbelt så lang batterilevetid end andre Lithium-Ion teknologier, og som fungerer bedre ned til -20°C
  • Individuel celleovervågning, der optimerer værktøjets driftstid og sikrer lang batterilevetid
  • Strømindikator, der viser hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet
  • Klar LED oplysning af arbejdsområdet
  • Bælteclips i metal
  • Fleksibelt batterisystem: Passer med alle Milwaukee® M18™ batterier.

Milwaukee er uovertruffen amerikansk kvalitet

Amerikanske Milwaukee har siden 1924 været blandt verdens førende værktøjsproducenter. Det hele startede med udviklingen af den første en-hånds ¼ tommes letvægts boremaskine, også kendt som Hole-Shooter, på anmodning fra Henry Ford. Ifølge Milwaukee spillede Hole-Shooteren en væsentlig rolle i hans planer om at lave en samlebåndsproduktion af biler. Det blev samtidig begyndelsen på Milwaukees æra inden for el-værktøj. I 1991 blev Super Sawzall® bajonetsaven lanceret med hele 1000 W og 0-2800 slag/min. som en revolutionerende nyhed i branchen – og den dag i dag fortsætter virksomheden med at revolutionere branchen med nye fantastiske tiltag inden for værktøjer.

Vælg den perfekte Milwaukee slagboremaskine

En slagboremaskine hører til på ethvert veludstyret værksted – og hvis du går efter høj kvalitet og ydeevne, er det en god idé at kigge i retning af Milwaukees slagboremaskiner. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af Milwaukees produkter - og deres slagboremaskiner er ingen undtagelse. Lad dig inspirere her på siden og tøv ikke med at tage kontakt til vores fagfolk – eller kig forbi vores forretninger for at få råd og vejledning. Vi glæder os til at hjælpe dig.