Bosch bordrundsav

Find den rette Bosch bordrundsav her.

4Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Bosch bordrundsav – til de seriøse og professionelle

Den blå serie fra Bosch er kendt for at være i en kvalitet for sig – og deres bordrundsave er bestemt ingen undtagelse. Med deres kraftige motorer med et effektoptag på fx 2100 W, som har indbygget Constant Speed-funktion, kan du være sikker på, at du kan skære i en konstant hastighed, uanset hvilket emnet du arbejder med. Perfekt til den professionelle og seriøse håndværker!

Lange, lige snit

Med en kraftig bordrundsav fra Bosch på værkstedet eller byggepladsen er du i stand til at udføre en lang række opgaver på en nem og effektiv måde. Bordrundsave fra Bosch har en robust konstruktion, der er særligt velegnet til lange, lige snit i større emner.

Køb solidt tilbehør

Du kan opgradere din bordrundsav fra Bosch med en masse forskelligt tilbehør, så den kan opfylde nøjagtigt dine behov. Du kan fx vælge at købe et savstativ til din Bosch bordrundsav, et transportabelt stativ med hjul eller et stationært stativ med krydsben.

Find din bordrundsav hos Carl Ras

Bosch’ bordrundsave er geniale, hvis du prioriterer et stort antal kræfter. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af gedigne bordrundsave fra Bosch. Kig dig omkring her på siden og find den bordrundsav fra Bosch, der passer til dit behov. Du er altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.