Bosch skruemaskiner

Find din Bosch skruemaskine her.

74Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

Bosch - Borepatron 1/2"-20 1,5-13mm

Bosch

39711452

Borepatron 1/2" 1,5-13mm

Borepatron Bosch selvspændende 1/2"-20. Spændvidde 1,5-13mm....
  • Kode2608572105
Pris Ekskl. moms
591,00 DKK /Styk
8 stk på lager online

Slidstærk muskelkraft fra Bosch

Skruemaskiner fra Bosch er skræddersyede til professionelle håndværkere og passer godt i enhver værktøjskasse. Deres innovative motor- og batteriteknologi gør dem yderst effektive og slidstærke. Og så har de en betydelig længere levetid end mange andre maskiner på grund af deres børsteløse EC-motorteknologi.

Masser af power

Bosch’ skruemaskiner er enormt kraftfulde og er testet til at kunne klare store opgaver. Fx skal modellen GSR18 VECTE kunne klare 826 skruer i blødt træ på kun et fuldt opladt 18V -4 Ah batteri. Men Bosch skruemaskiner er ikke kun kraftige. De er også ekstremt handy, hvilket gør det muligt at arbejde med dem selv der, hvor pladsen er trang. 

Topmoderne teknologi

De nye skruemaskiner fra Bosch er udstyret med den topmoderne teknologi EMP (Electronic Motor Protection), der beskytter maskinerne mod overophedning. Men det er ikke kun selve skruemaskinen, der er beskyttet. Batteriet er også beskyttet mod overbelastning, overophedning og dybafladning. Du kan altså forvente skruemaskiner, der står imod det meste, og som derfor har en lang og stabil levetid.

Et godt valg til den professionelle

Arbejder du som professionel håndværker, eller er du en meget habil handyman, som bare vil have det bedste værktøj, er Bosch’ skruemaskiner et godt valg. Du får tysk stabilitet og masser af kraft – de bedste præmisser for godt værktøj.

3 tips, når du investerer i en ny skruemaskine

  1. Tjek først og fremmest, at maskinen ikke er for tung, så du kan arbejde med den i længere tid. Selv et halvt kilo kan mærkes, når man arbejder over længere tid.
  2. Sørg også for, at skruemaskinen ligger godt i din hånd, så der er en god balance i vægtfordelingen. Der er ingen grund til at belaste arm og håndled unødigt.
  3. Sidst men ikke mindst; Tjek, hvor lang tid maskinen kan anvendes, og køb en med de volt, du skal bruge.