Bosch rundsav

Find den rette Bosch rundsav her.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Bosch’ rundsave – robuste og effektive

Er målet præcise længdesnit og geringssnit? Så er de robuste rundsave fra Bosch et sikkert valg. Tyske Bosch har nemlig udviklet en stribe avancerede rundsave, som gør det nemmere for dig at udføre dit savearbejde. Med gummibelagte greb får du den bedste betjeningskomfort og dertil en yderst kraftfuld motor, der sikrer en hurtig og sikker fremdrift i massivt træ, hårdfiber-, spån- eller møbelplader.

Lette og kompakte

Rundsavene fra Bosch er behagelige at håndtere, lette og kompakte. Og så har de en lang standtid og er perfekte til det store savearbejde – ikke mindst når du skal save lange snit – her er Bosch’ rundesave eminente. Med andre ord: de robuste rundsave fra Bosch rimer på perfektion og præcision til de mest krævende opgaver i dagligdagen.

Bosch’ blå serie til de professionelle

Bosch har delt sit værktøj op i to kategorier; den blå serie og den grønne serie. Den blå serie, Bosch PowerTools, er lavet til de professionelle, som arbejder med deres værktøj på mere besværlige materialer og bruger værktøjet oftere. PowerTools er derfor kraftigere og kan holde batteriet i længere tid. Den grønne serie er til gør-det-selv manden, som bruger sit værktøj til mindre krævende opgaver og ikke har maskinen i gang så ofte. Værktøjet i den grønne serie er billigere og knap så kraftigt.

Vi er fan af Bosch’ rundsave

De blå Bosch-maskiner er perfekte til professionel brug, fordi de er kraftfulde og sikrer dig en hurtig fremdrift i det daglige arbejde på byggepladsen. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af Bosch’ rundsave – uanset om du går efter en model med konstantelektronik, selvjusterende parallelanslag eller turboblæser, finder du det her på siden. Gå på opdagelse blandt Bosch’ stærke rundesave og find din favorit. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig hjælp.