Bosch slagnøgle

Find den rette Bosch slagnøgle her.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Toppræsentationer med Bosch slagnøgler

Slagnøglen er uundværlig, når det gælder montering og afmontering af bolte fx møtrikker. Og med en slagnøgle fra Bosch kan du klare det hele; Du kan fx hurtigere skifte hjul på din bil eller montere møbler mm. Bosch slagnøgle bygger – som al deres anden værktøj - på den bedste teknik og leverer toppræstationer og topkvalitet til effektivt arbejde.

Bosch – erfaring og kvalitet

Det professionelle blå el-værktøj fra Bosch er udviklet til at yde førsteklasses arbejde. Det hele startede for mere end 130 år siden. Bosch blev grundlagt i Stuttgart i Tyskland. Det var Robert Bosch, der i 1886 startede sit "værksted for finmekanik og elektroteknik". Dette blev udgangspunktet for den nutidens verdensomspændende virksomhed, vi kender i dag. I dag producerer Bosch blandt andet el-værktøj, hvor den blå serie er målrettet håndværk- og industrisegmentet. Den blå serie omfatter alt fra Power Tools, værktøjssæt og håndværktøj til batteridrevet værktøj og maskiner. Det særlige ved Bosch’ el-værktøj er, at det er bygget til at kunne klare dagligt brug i håndværk og industri, hvor holdbarhed, lethed og håndtering er i fokus.

Find din Bosch slagnøgle hos Carl Ras

Tyske Bosch står for innovationskraft og innovationstempo og har udviklet systemtilbehør, der passer til samtlige af deres produkter. Med en Bosch slagnøgle kan du være sikker på, at den nyeste udvikling er integreret, så du kan løse dine opgaver bedst muligt.

 

Hos Carl Ras har vi naturligvis et stort udvalg af Bosch’ slagnøgler, og på denne side kan du gå på opdagelse i vores store sortiment og finde netop den Bosch slagnøgle, du skal bruge for at få det resultat, du ønsker. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.