Bosch boremaskiner

Find den rette Bosch boremaskine her.

78Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

Bosch borer med intelligens og kraft

For mange er en alsidig boremaskine et af de vigtigste elementer i værktøjskassen, og det er derfor vigtigt at vælge en boremaskine, der giver mest kraft for pengene, som ligger godt i hånden og som har de funktioner, man har brug for.

Tyske Bosch er en klassiker inden for værktøj, og med sloganet ”Invented for life” sætter Bosch en tyk streg under, at deres produkter er opfundet til hverdagen og til at blive brugt så meget som overhovedet muligt. De er både robuste og brugervenlige, så du kan have glæde af dem igen og igen igennem mange år. Og har man først stået med en boremaskine fra Bosch i hånden, forstår man, hvorfor så mange byggemarkeder og byggepladser sværger til det tyske mærke fra 1886. Det er gedigent kvalitets værktøj, der er til at betale.

Intelligente boremaskiner

De nye boremaskiner fra Bosch er intelligente og brugervenlige, og rummer derfor en række features, som du måske ikke allerede kender. Her kommer et lille overblik over nogle af de features, du kan møde, når du køber ny Bosch boremaskine:

EPC Den elektroniske cellebeskyttelse gør det muligt at beskytte maskinen imod overhedning og overbelastning. Det er en stor fordel, da det minimerer risikoen for, at boremaskinen brænder sammen.

EMP EMP beskytter selve motoren imod overbelastning. På den måde får boremaskinen en længerer levetid. 

ERC ERC sikrer, at maskinen automatisk bliver frakoblet, hvis der registreres en blokering.

Hvad er vigtigt, når du vælger en boremaskine?

Når der skal bores huller, er det ikke ligegyldigt, hvilken boremaskine du vælger. Her kommer en lille guide.

  1. Tjek boremaskinens ydeevne

Hvor kraftfuld er skruemaskinen? Hvordan håndterer den forskellige materialer? Hvor hurtigt reagerer den? Hvor god er den til at skrue skruer ud?

  1. Undersøg byggekvaliteten

Hvor praktiske og gedigne virker knapper og betjeningsgreb? Wobbler den?

  1. Gå efter de vigtigste funktioner

Hvilke funktioner har skruemaskinen? Er der plads til bits på den? Har den belysning?