Bosch dyksav

Find din Bosch dyksav her.

2Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Masser af power med Bosch dyksave

Det er ikke så mærkeligt, at Bosch’ dyksave flere gange er kåret som den ultimative testvinder og den bedste dyksav på markedet. For Bosch’ kraftfulde dyksave er om nogen yderst præcise og nøjagtige – og det er nødvendigt for den professionelle håndværker, uanset om der skal saves helt lige eller startes et nyt, præcist snit midt på en plade.

Tysk kvalitet

Hvorfor vælge en dyksav fra Bosch? Tyske Bosch er en omfattende innovativ virksomhed, der producerer værktøj af høj kvalitet. Virksomheden har derfor en enorm erfaring inden for et utal af områder, heriblandt en lang række gedigne dyksave. Pålidelighed og holdbarhed er nøgleord for Bosch’ produkter, der gennem årtier har hjulpet professionelle håndværkere med at skabe toppræsentationer.

De professionelle elsker Bosch

Bosch har to serier med værktøj; den blå serie og den grønne serie. Den blå serie, Bosch PowerTools, er den kraftige og kan holde batteriet i længere tid. Derfor er PowerTools perfekt til de professionelle, som arbejder med deres værktøj på mere besværlige materialer og bruger værktøjet oftere. Bosch dyksave findes på 230 V og som akku maskiner, der kører på stærke 18 V batterier fra Bosch.

Find din Bosch dyksav hos Carl Ras

Dyksaven er et genialt stykke værktøj, når du har brug for at dykke ned et tilfældigt sted på en plade eller save. Og Bosch’ modeller er et sikkert valg, hvis du går efter holdbarhed, pålidelighed og masser af kraft. Hos Carl Ras forhandler vi et stort sortiment af dyksave fra Bosch. Gå på opdagelse her på siden, og find den Bosch dyksav, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.