Bosch slagboremaskine

Find den rette Bosch slagboremaskine her.

10Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Bosch slagboremaskinen – et stærkt muskelbundt

En slagboremaskine fra Bosch er et super praktisk værktøj, der giver dig rigtig meget for pengene. Uanset om det gælder træ, metal, murværk eller blød beton, så imponerer disse kompakte muskelbundter. Men hvorfor er det, at slagboremaskinerne fra Bosch så populære? Svaret ligger i, at de er udviklet til professionel brug og opfylder de største krav og har den længste levetid og derfor kan holde til de mest krævende belastninger. De professionelle slagboremaskiner fra Bosch opfylder de højeste krav, når det gælder, hvor meget de yder, hvad de kan og deres præcision. Det er ikke uden grund, at tyske Bosch er populær blandt seriøse håndværkere med ekstremt høje krav til ydelse og levetid.

Lækre funktioner hos Bosch’ slagboremaskiner

Når du vælger en slagboremaskine fra Bosch, får du nogle ekstra funktioner, der gør det til en leg at arbejde med de kompakte maskiner. Og det er netop sådanne funktioner, du betaler for ved at vælge en kvalitetsmodel fra et anerkendt tysk brand som Bosch.

Bosch Constant Electronic

En lækker feature ved Bosch’ slagboremaskine er Bosch Constant Electronic, der sikrer, at omdrejningstallet holdes konstant under arbejdet, selv hvis den kommer under belastning.

Bosch Speed-Preselection

Derudover har Bosch’ slagboremaskine Bosch Speed-Preselection, hvilket gør det muligt at forvælge og styre omdrejningstallet inden start. Det er specielt nyttigt, hvis du skal bore i fine og glatte overflader.

Find din Bosch slagboremaskine hos Carl Ras

Uanset om du skal bore huller i væggen, i sten eller beton, er en slagboremaskine fra Bosch et godt valg. Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af lækre maskiner fra Bosch, som med garanti vil kunne løse dine projekter. Du er også altid velkommen til at tage fat i os og få personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste Bosch slagboremaskine.