DEWALT bajonetsav

Find din DEWALT bajonetsav her.

11Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DEWALTs kraftfulde bajonetsave

En god bajonetsav skal have masser af kræfter, veje så lidt som muligt og samtidig være behagelig at bruge. Det ved de fleste, der har arbejdet professionelt med den, og det ved DEWALT, der har produceret el-værktøj til professionelle siden 1923. DEWALTs bajonetsave er suveræne til det grove arbejde. De tager fat, hvor andet værktøj må give op, og kan derfor gøre en opgave langt mere overkommelig. Oprindeligt tog DEWALTs produktion udgangspunkt i opfindelsen af radialarmssaven – en opfindelse, som var med til at slå virksomhedens navn fast på markedet. I dag er den amerikanske virksomhed blandt de førende i branchen og producerer et bredt sortiment af førsteklasses varer.

Meget mere end bajonetsave hos DEWALT 

De fleste håndværkere er enige i, at man aldrig skal gå ned på udstyret – det skal bare virke og kunne løse opgaverne til perfektion. Det stiller krav til værktøjet, krav, som DEWALTs produkter altid har levet op til – mere end 100%. Udover bajonetsave i verdensklasse, finder du også meget andet professionelt elværktøj og tilbehør hos DEWALT fx akku-boremaskiner, hamre, save, vinkelslibere, slibemaskiner, fræsere, høvle, lamelfræsere og pudsemaskiner. Og det smarte er, at over 100 af DEWALTs maskiner er skabt på 18V XR Litium-ion batteriplatformen, hvilket betyder, at de anvender det samme batteri og oplader. På denne måde skal du altså ikke købe maskiner med batteri og oplader, hver gang du skal ud og investere i nyt el-værktøj.

Find DEWALTs bajonetsav hos Carl Ras

DEWALT har igennem mange år været blandt de bedste mærker inden for el-værktøj. Og deres bajonetsave er ingen undtagelse. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af DEWALTs bajonetsave, der kan klare alt det grove arbejde – og mere til. Gå på opdagelse her på siden og find den bajonetsav, der passer til dit behov. Du er altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, som med glæde vil hjælpe dig, så du finder en perfekt DEWALT bajonetsav.