DEWALT kædesav

Find din DEWALT kædesav her.

2Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DEWALTs kædesave – muskelbundter uden lige

Amerikanske DEWALT står for kvalitet – og det mærker man med det samme, når man får deres kædesav i hånden. Her er tale om højtydende maskiner, der kan tykke sig gennem mangt en gren, busk eller træ. Du tænder maskinen, og straks mærker du dens voldsomme ’muskler’, der

gør fældningen af træer mm. i haven til en leg – og du sparer både tid og kræfter, når du lader DEWALTs kædesave klare arbejdet.

Gul og sort kvalitet

Du kan ikke sige DEWALT uden at se farverne gul og sort for dig – farverne, der pryder alle deres produkter, som du måske kender fra mange byggepladser. DEWALT har været en populær producent i mange år i byggebranchen. Den amerikanske værktøjsproducent blev grundlagt i 1923, hvor DEWALT opfandt radialarmssaven – en opfindelse, som var med til at slå virksomhedens navn fast på markedet. I dag er DEWALT blandt de førende i branchen og producerer el-værktøj i verdensklasse.

Brug din DEWALT kædesav sikkert

Som udgangspunkt er en kædesav et farligt værktøj, som skal betjenes med omhu. Når du bruger din nye DEWALT kædesav, er det derfor vigtigt, at sikkerheden er i top. Vi har samlet tre gode råd til dig:

  1. Test kædebremsen, før du bruger kædesaven som en sikkerhedsforanstaltning. Kædebremsen er den sorte plast skærm, der sider på toppen af din kædesav. 
  2. Brug sikkerhedsudstyr, der passer til opgaven, så du passer på dig selv. Du skal bruge både hjelm, høreværn, øjenværn, skærebukser og sikkerhedsstøvler eller -sko, når du arbejder med kædesaven.
  3. Undgå uheld med din sav ved at overholde almindelig sund fornuft før, under og efter dit arbejde.

 

Find din DEWALT kædesav hos Carl Ras

Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af DEWALT kædesave, som klarer det hårde savearbejde og nedfældningen i haven – og sparer din tid og dine kræfter. Hvis du ikke kan beslutte dig, er du meget velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, som er klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte kædesav fra DEWALT.