DEWALT rundsav

Find din DEWALT rundsav her.

11Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Rundsaven – DEWALTs flagskib

En værktøjssamling er ikke komplet uden en rundsav af høj kvalitet, og med DEWALT får du én af de bedste af slagsen. Det var rundsaven, som startede hele DEWALTs eventyr for mere end 90 år siden, og rundsaven er stadig at finde blandt DEWALTs mest populære produkter. DEWALTs rundsave er udført i et ergonomisk gennemført design, som sørger for, at du opnår den bedst mulige komfort i brugen af den. Der er virkeligt tænkt over detaljerne, hvilket gør, at brugervenligheden er i topklasse og risikoen for uheld minimal. Rundsavene fås på både til 230 V og på batteri. Den seneste generation af DEWALTs rundsave er udstyret med den avancerede XR Li-Ion batteri-teknologi, designet til en effektiv og hurtig opgaveløsning af første klasse.

DEWALT klarer lidt af hvert

Den amerikanske virksomhed blev grundlagt i 1924, hvor produktionen af rundsave hurtigt fik forretningen til at vokse eksplosivt, og er siden blevet opkøbt af Black & Decker. Den dag i dag er DEWALT kendt for at producere alverdens former for elektrisk værktøj til både private og professionelle i en altid god kvalitet. Produkterne er fremstillet til at kunne klare lidt af hvert, og det solide design er derfor også meget anerkendt blandt professionelle håndværkere. At produkterne kan holde til at blive brugt intensivt med minimal vedligeholdelse er samtidig en væsentlig faktor at tage hensyn til, hvis man ønsker at investere sine penge godt, når man skal have fundet sig et nyt stykke værktøj.

Find din DEWALT rundsav hos Carl Ras

Går du efter det bedste af det bedste? Så er DEWALT bestemt en overvejelse værd. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af DEWALT produkter – og ikke mindst deres stolthed, rundsavene, også kap/-geringsave og bordrundsave.Kig dig omkring her på siden og se de mange modeller. Du er også altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.