DEWALT plæneklipper

Find din DEWALT plæneklipper her.

2Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DEWALTs plæneklippere – masser af power!

En god og driftssikker plæneklipper er uundværlig, når græsset skal holdes nede. Der skal være masser af power, ellers bliver det en sur tjans. Hvis du er på udkig efter en god plæneklipper, så er det en oplagt idé at kigge i retning af DEWALT.

DEWALT har været en seriøs spiller på markedet i mere end 90 år, når det gælder el-værktøj, og deres plæneklippere er et godt bevis på det. Vælger du en batteridrevet plæneklipper fra DEWALT, slipper du for besværet med benzin og ledninger.  Blandt DEWALTs nyeste akku plæneklippere er der mulighed for at kunne klippe helt op til 800 m2 i en enkelt opladning.

Mere end et godt rygte

Hvorfor vælge DEWALT frem for andre brands? Amerikanske DEWALT blev grundlagt i 1924, hvor produktionen af rundsave hurtigt fik forretningen til at vokse eksplosivt, og er siden blevet opkøbt af Stanley Black & Decker. Den dag i dag er DEWALT kendt for at producere alverdens former for elektrisk værktøj til både private og professionelle i en altid god kvalitet. Noget af det, vi værdsætter hos DEWALTs sort/gule produkter, er deres styrke, kraftfuldhed og præcision. DEWALTs ry for godt design og udvikling er ikke bare et ry. Det er virkelighed, som man straks mærker, når man har deres robuste og pålidelige produkter i hånden. Ud over kvalitet og holdbarhed mærker man også, hvordan der er tænkt på alle detaljerne i ethvert af DEWALTs mange produkter.

Find din DEWALT plæneklipper hos Carl Ras

Er du på jagt efter en plæneklipper til at holde græsset nede? DEWALTs sorte og gule modeller er et populært valg blandt professionelle håndværkere – og det forstår man. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af DEWALT plæneklippere, som er suveræne, når du skal slå græsset på store plæner. Er det svært at vælge, hvilken model der passer til dit behov? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og få personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde din næste DEWALT plæneklipper.