DEWALT vinkelsliber

Find din DEWALT vinkelsliber her.

15Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Kvalitet og styrke med DEWALTs vinkelslibere

Med sine sort-gule farver er DEWALT efterhånden et velkendt brand i byggebranchen. Den amerikanske værktøjsproducent blev grundlagt i 1923, hvor produktionen tog udgangspunkt i opfindelsen af radialarmssaven – en opfindelse, som var med til at slå virksomhedens navn fast på markedet. I dag er DEWALT blandt de førende i branchen og producerer el-værktøj i verdensklasse. Se blot deres store udvalg af vinkelslibere. Her fornemmer man tydeligt, at kvalitet, styrke og præcision er i højsædet.

Masser af gode egenskaber

DEWALTs vinkelslibere er alle udstyrede med kraftige motorer, som har en lang levetid. De er solide, pålidelige og meget effektive, og med deres spindellåse er det meget nemt, hurtigt og sikkert at skifte skive, så den passer til de forhold, du skal arbejde i. Hvis du går efter den nye generation af vinkelslibere fra DEWALT, der er skabt med forbedret XR Li-Ion batteriteknologi, får du øget køretid og kraft til at afslutte dine projekter. Du kan desuden glæde dig til at opleve det ergonomisk gennemført design, som DEWALTs vinkelslibere er udstyrede med. Det giver brugerne den bedst mulige komfort. Det er specielt vigtig i forbindelse med brugen af power tools, at der er tænkt over detaljerne for at optimere brugervenligheden og samtidig minimere risikoen for uheld - og det formår DEWALT til fulde.

DEWALT vinkelsliber – ren kvalitet!

Uanset om du skal bruge vinkelsliberen, når du skal lægge fliser, eller når du skal tilpasse jernrør eller armeringsnet, så er det vigtigt, at kvaliteten er i orden. Og det er den med DEWALTs produkter.

Vi forhandler et stort udvalg af DEWALT vinkelslibere, som med garanti vil give dig en fantastisk oplevelse, når du finder den frem fra værktøjskassen. Hvis du ikke kan beslutte dig, er du meget velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, som er klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte vinkelsliber fra DEWALT.