DEWALT overfræser

Find din DEWALT overfræser her.

6Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DEWALTs overfræsere: Verdensklasse værktøj

Udvalget af overfræsere fra DEWALT er stort – hvordan vælger man den helt rigtige? Flere overfræsere fra DEWALT leveres med flere jern, der er designet til at udføre én specifik fræseopgave. Det er med til at give en fornemmelse af, hvor alsidig maskinen rent faktisk er DEWALTs overfræsere er udstyrede med stærke og alsidige motorer – funktionen "blød opstart" og den elektroniske hastighedsregulering gør det let at arbejde i forskellige træsorter.

Sort+Gul = rendyrket kvalitet!

Med sine sort-gule farver er DEWALT efterhånden et velkendt brand i byggebranchen. Den amerikanske værktøjsproducent blev grundlagt i 1923, hvor produktionen tog udgangspunkt i opfindelsen af radialarmssaven – en opfindelse, som var med til at slå virksomhedens navn fast på markedet. I dag er DEWALT blandt de førende i branchen og producerer el-værktøj i verdensklasse. Se blot deres store udvalg af overfræsere. Her fornemmer man tydeligt, at kvalitet, styrke og præcision er i højsædet.

Find din DEWALT overfræser hos Carl Ras

Vi forhandler et stort udvalg af DEWALT overfræsere, som med garanti vil give dig en fantastisk oplevelse, når du finder den frem fra værktøjskassen. Hvis du ikke kan beslutte dig, er du meget velkommen til at kontakte vores faguddannede personale, som er klar til at hjælpe dig med at finde den helt perfekte overfræser fra DEWALT.