DEWALT dyksav

Find din DEWALT dyksav her.

5Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DEWALTs dyksave kan lidt ekstra

Er du en af dem, der hellere vil have værktøjskassen fyldt med værktøj, der giver dig perfektion i dit arbejde, end at slås med kvaliteten, fordi dit værktøj ikke lever op til dine krav? Så kig efter det gule brand, DEWALT, når du shopper værktøj, så går du aldrig galt i byen og kan altid stole på dit værktøj. DEWALT dyksave er bestemt ingen undtagelse – kombinationen af solide komponenter, kraftig ydeevne og et smart, intuitivt design gør, at DEWALTs dyksave er i absolut verdensklasse, når du shopper værktøj.

DEWALT – amerikansk robusthed

Amerikanske DEWALT blev grundlagt i 1924, hvor produktionen af rundsave hurtigt fik forretningen til at vokse eksplosivt, og er siden blevet opkøbt af Stanley Black & Decker. I dag er DEWALT kendt for at producere alverdens former for elektrisk værktøj til både private og professionelle i en altid god kvalitet. Produkterne er fremstillet til at kunne klare lidt af hvert, og det solide design er derfor også meget anerkendt blandt professionelle håndværkere.

Med ledning eller batteri?

Køber du en DEWALT dyksav, skal du beslutte, om det skal være en dyksav på batteri eller ledning. Fordelen ved el-dyksave er, at de ikke skal bruge tid på at lade batterier. Derudover har de også den fordel, at de ikke bliver mindre kraftfulde med tiden. Vælger du en dyksav på batteri, skal du til gengæld aldrig tænke over, hvor langt ledningen kan nå eller bruge tid på at finde strømudtag.

Find din DEWALT dyksav hos Carl Ras

Mangler du en ny dyksav til værkstedet? DEWALTs gule modeller er et populært valg blandt professionelle håndværkere – og det forstår man. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af DEWALT dyksave, som er suveræne, når du skal save helt lige eller starte et nyt snit midt på en plade. Er det svært at vælge, hvilken model der passer til dit behov? Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice og få personlig rådgivning.