DEWALT skruemaskiner

Find din DEWALT skruemaskine her.

64Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

DeWALT - Løse huse/kul til boremaskiner

DeWALT

39650526

Kulsæt t/DC920,925,940,945,988,920, DW972,995

Elu og DeWALT reservedele: Løse huse og kul....
  • Kode493511-00
  • TilAkku boremaskiner
Pris Ekskl. moms
269,00 DKK /Sæt
3 stk på lager online
Butik: Føres ikke i butik

Lad DEWALT bore perfekte huller

Sort og gul er de farver, der går igen på amerikanske DEWALTs elværktøj og tilbehør. Og når det gælder kunsten at bore huller, er der masser af muligheder hos DEWALT. Med og uden ledning.

Men en boremaskine er ikke bare en boremaskine – der findes flere forskellige typer, og de er alle gode til hver deres opgaver. Vi giver et lille overblik over, hvad de forskellige typer af DEWALTs boremaskiner kan her.

Den klassiske boremaskine

DEWALTs professionelle boremaskiner er ikke til at komme udenom, når man snakker om værktøj til de erfarne brugere. Fordi boremaskinerne er ekstra kraftige, kan de bruges til særligt krævende arbejdsopgaver. De er udført i kraftige kvalitets komponenter og med et uovertruffent drejningsmoment.

Den nemme skruemaskine

De solide skruemaskiner fra DEWALT er batteridrevne. Det giver stor bevægelsesfrihed og fleksibilitet, hvis du har skiftende byggepladser, men har også den begrænsning, at den på et tidspunkt løber tør for batteri. Et godt valg for den seriøse gør-det-selv entusiast eller den professionelle håndværker, fordi maskinen kan klare de fleste bore- og fastgørelsesopgaver.

Den stærke slagboremaskine

I modsætning til en almindelig boremaskine slår DEWALTs slagboremaskiner igennem stort set alle typer materialer samtidig med, at den borer. Den er derfor suveræn, hvis du skal bore i hårde materialer som beton og mursten. Vælg en af DEWALTs modeller med ledning, hvis du udfører krævende opgaver.

Den hårdtslående slagskruemaskine

Dewalts slagskruemaskiner adskiller sig fra de gammeldags skruemaskiner med borepatron, fordi de har et kvarttommers hexfæste. Altså et fæste til helt almindelige bits. Og som navnet antyder, slår de skruerne rundt i små slag i stedet for at vride dem rundt. Det gør ikke bare maskinerne mere præcise at arbejde med; de kan også klare langt større skruer.

Den kraftfulde vinkelboremaskine

Nogle gange har man bare brug for mange kræfter - rigtigt mange kræfter. I det tilfælde er DEWALTs vinkelboremaskine et optimalt valg. De har en lav omdrejning, der giver dem stor stabilitet, og ifølge dem, der har prøvet dem, hverken hiver eller flår de i armen.

Et godt valg til den professionelle

DEWALTs bore- og skruemaskiner er et genialt valg til dig, der arbejder som professionel håndværker eller er en meget habil handyman, som er kræsen, når det gælder værktøj.