DEWALT excentersliber

Find din DEWALT excentersliber her.

2Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DEWALT excentersliber – det stærke valg!

Stærkt, stærkere, DEWALT! Går du efter den stærkeste excentersliber, kan du godt kigge efter DEWALTs stærke modeller. Her har vi at gøre med el-værktøj i absolut topklasse. Igen og igen har DEWALT været det mærke, som satte standarden, inden for hvad man forventede af moderne værktøj. Samtidigt har DEWALT altid været forbundet med rendyrket, amerikansk power. Derfor er der heller ingen tvivl om, at DEWALTs excentersliber er et godt valg for den kræsne håndværker, der går efter power og styrke.

Batterier med særlige evner

Til DEWALTs værktøjsserie Nano er der brugt en helt ny type batterier, som har længere batteritid, og hurtigt kan lades op igen. Samtidigt vejer batterierne mindre end tidligere. Desuden er det ofte standard hos DEWALT, at alle modeller sælges med to batterier, så du altid har et ekstra at skifte med. Smart og gennemtænkt, synes vi!

Find din DEWALT excentersliber hos Carl Ras

Hvis du er på udkig efter en stærk excentersliber, så er det en oplagt idé at kigge i retning af DEWALT. Gå på opdagelse her på siden og se vores store udvalg. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.