DEWALT boremaskiner

Find din DEWALT boremaskine her.

64Varer

Forrige

Side 1 af 3

Næste

Sorter efter

DeWALT - Løse huse/kul til boremaskiner

DeWALT

39650526

Kulsæt t/DC920,925,940,945,988,920, DW972,995

Elu og DeWALT reservedele: Løse huse og kul....
  • Kode493511-00
  • TilAkku boremaskiner
Pris Ekskl. moms
269,00 DKK /Sæt
3 stk på lager online
Butik: Føres ikke i butik

DEWALT boremaskiner – en favorit blandt de professionelle

DEWALT værktøj er lavet til et liv på byggepladsen – det gælder også deres boremaskiner. Her finder du et stort udvalg, der ikke bare kan bore med den nødvendige kraft og virke i den nødvendige tid, men også har en størrelse, hvor du kan håndtere den. Og det er netop de tre ting, der er afgørende, når du skal finde en boremaskine, du bliver glad for at bruge.

Ekstreme tests sikrer høj kvalitet

I årtier har amerikanske DEWALT sat standarden for kvalitet og holdbarhed inden for værktøj, og er i dag et foretrukkent mærke blandt professionelle håndværkere. Hvis du vælger en boremaskine fra DEWALT kan du tage det helt roligt, når den bliver bliver brugt i timevis, tabt eller støvet til på byggepladsen. Samtlige DeWalts sort/gule produkter gennemgår adskillige ekstreme tests, inden de ryger ud i butikkerne. De bliver tabt, dækket i støv, rystet i dagevis og frosset ned. De kører nonstop i ugevis, hvorefter de bliver tændt og slukket millioner af gange, og herefter er der stadig en klar forventning om, at værktøjet fungerer upåklageligt. Er det ikke tilfældet, er det tilbage til tegnebrættet.

Hold styr på den med mobilen

Uanset om du vælger en almindelig bore-/skruemaskine eller en slagboremaskine, kan du finde modeller med indbygget intelligens, den såkaldte Tool Connect-teknologi. Via Tool Connect-appen får du mulighed for at lagringsstyring, så du kan se, hvor værktøjet er og se den nyeste placering. Du kan også aktivere og deaktivere værktøjet via appen eller automatisk deaktivere, når det ikke er inden for rækkevidde. 

De professionelles favorit

Med DEWALTs boremaskiner er du sikker på, at du får et produkt, der er leveret med den allerhøjeste kvalitet. Måske er det derfor, at DEWALT i dag er det hurtigst voksende inden for professionelt værktøj i verden.