DEWALT græstrimmer

Find din DEWALT græstrimmer her.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

DEWALT græstrimmere – absolut topklasse

Hvem elsker ikke en græsplæne, der fremstår smuk, grøn og velklippet? Det er bare ikke altid så nemt at få de små græsstrå i kanterne med – her er græstrimmeren den perfekte løsning. Hvis du er på jagt efter en god græstrimmer, der kan fjerne græs og ukrudt langs kanter, sten og stolper, er det en god idé at kigge efter DEWALTs produkter. Med en DEWALT græstrimmer er det intet  problem at nå de små kanter og kroge, der ofte gør det besværligt at skabe det perfekte resultat på plænen. 

Slip for en lang ledning og støj med en akku

Når du skal omkring på en græsplæne med en græstrimmer, er det nemmest med en akku græstrimmer. Du slipper for for at rulle en lang forlængerledning ud og ind igen efter brug. Det er desuden meget nemmere at nå ind under buske og træer med græstrimmeren, fordi du ikke skal tænke på, om ledningen nu også rækker.

Få mere styrke med ledning

Omvendt er de el-drevne græstrimmere en del stærkere end akku-modellerne. De bekæmper nemt højt og besværligt græs og siv. Desuden slipper du for at holde styr på at få den opladet inden brug. Du kan med andre ord bruge den, lige når du vil.

Ergonomisk topklasse med DEWALT

Det kan tage lang tid at gå en plæne efter med højt græs. Derfor er en god ergonomi ekstremt vigtig, så du bedst muligt skåner din ryg og nakke og dine skuldre og arme. Når du vælger en DEWALT græstrimmer, er du desuden sikker på, at den er behagelig at arbejde med. Den amerikanske producent laver el-værktøj i ergonomisk topklasse, som sørger for, at de altid er behagelige at arbejde med. Det gælder også græstrimmeren. Ofte er det de tungeste græstrimmere, der er mest behagelige at arbejde med, da producenterne her har gjort ekstra for, at du kan indstille maskinerne, så klipperne passer bedst muligt til dig og arbejdsopgaven.

Find din DEWALT græstrimmer hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et håndplukket udvalg af DEWALT græstrimmere, der byder på effektive og brugervenlige modeller. Kig dig omkring her på siden og find den model, der dækker dit behov bedst. Du er også altid velkommen til at kontakte vores faguddannede personale. Sammen kan vi finde frem til den DEWALT græstrimmer, der bedst opfylder dit behov