DEWALT hækkeklippere

Find din DEWALT hækkeklipper her.

4Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Klip hækken med DEWALT

Med en DEWALT hækkeklipper går det nemt. Men hvad skal du kigge efter, når du jagter den perfekte hækkeklipper? Her får du nogle bud.

Batteri eller ledning?

Hvis du har en stor hæk og bruger en ledningsdrevet hækkeklipper, skal du bruge en ledningstromle samt en solid beskyttet ledning fra ledningstromlen til hækkeklipperen. Det er ret besværligt, og her kan du overveje, om dit behov ikke betyder, at du skal vælge en benzindrevet hækkeklipper eller en model med batteri. Ulempen ved en hækkeklipper med batteri er, at du med en stor hæk skal klippe i den længere tid, og de fleste batterier holder kun 40-50 minutter.

Power

Hvor tykke grene skal du arbejde med? Gør op med dig selv, om du har brug for en stor motorkraft, der kan tage tykkere grene, eller om du har en mindre liguster eller måske en lille bøgehæk, hvor den smarte batteridrevne med lav motor er rigeligt til dit behov.

Tjek beskyttelsesskærmen

Er der en lille skærm, som beskytter tænderne på hækkeklipperen? Den lille klap for enden af håndtaget skal sikre, at hænderne ikke smutter ned mellem tænderne.

Gå efter et bøjlegreb

Sørg for, at grebet ikke er for kraftigt. Hvis det er svært at nå omkring, vil det blive hårdt arbejde ved klipning af de større hække.

Find en let model

Gå efter en let model. Jo tungere en hækkeklipper er, jo hårdere og mere besværligt vil det blive, når du skal klippe toppen og det øverste.

Gør hækkeklipning til en leg

Uanset hvilket behov du har, har DEWALT et stort udvalg af hækkeklippere, der med garanti kan gøre hækkeklipningen til en leg for dig.