DEWALT stiksav

Find din DEWALT stiksav her.

4Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Højtydende og pålidelige stiksave fra DEWALT

En værktøjssamling er ikke komplet uden en stiksav af høj kvalitet, og med en stiksav fra DEWALT får du én af de bedste af slagsen! DEWALT er og bliver blandt de ypperste producenter af el-værktøj, og det mærker man, når den rette stiksav til skærearbejdet skal vælges. DEWALTs stiksave er geniale til professionel brug, hvis du ønsker masser af kræfter og et robust design til værkstedet. DEWALT laver stiksave til både 230 V og akku.

 

Mange smarte DEWALT-funktioner

Som professionel håndværker ved man, at man aldrig skal gå ned på udstyret – man skal have det bedste af det bedste for at få det bedste resultatet og slippe for unødige irritationer undervejs. Det ved amerikanske DEWALT også alt om. Derfor er deres professionelle stiksave udstyret med et væld af lækre funktioner, der gør, at mange vender tilbage til DEWALT igen og igen. Nogle af de smarte features er fx:

  • Øget driftstid

DEWALTs nyeste generation af stiksave er udstyret med den innovative og intelligente XR Li-Ion batteri teknologi, hvilket gør, at driftstiden bliver væsentligt forøget.

  • Udskifteligt kul

Flere af DEWALTs stiksave er udstyret med udskifteligt kul, hvilket - sammen med en powerfuld, luftkølet DEWALT-motor – garanterer en hurtig savning.

  • Integreret støvblæser

DEWALT har integreret en støvblæser i mange af deres modeller, der sørger for at holde skærelinjen fri, og giver dig en meget bedre brugerkomfort.

  • Låsbar og intelligent fingerkontakt

Kontrol er altafgørende, når man bruger stiksaven – ellers kan det gå rigtig galt. Med DEWALTs låsbare og intelligente fingerkontakt får du en fleksibel hastighed til hurtige og kontrollerede snit, hvilket medfører en bedre kontrol og øget brugerkontrol.

  • Brug de samme batterier

Hvis du allerede har andre DEWALT batterier i samme værktøjsserie, kan du benytte batterier fra dem i din nye stiksav. Har du fx i forvejen 18 V værktøj fra DEWALT, kan du spare penge ved kun at købe dette mærke, da batterierne passer til det hele.

  • Andre smarte funktioner

Derudover er DEWALT mester i at indlægge mange andre lækre funktioner i deres el-værktøj fx nøglefri klingefæste, anti-vibrations modvægtsmekanisme og gummibeklædte greb, der giver styring og kontrol af maskinen.

 

Find din DEWALT stiksav hos Carl Ras

Hos Carl Ras elsker vi DEWALT og den kvalitet, mærket står for. Derfor har vi et stort udvalg af DEWALTs produkter – også deres verdensklasse stiksave. Kig dig omkring her på siden og find den DEWALT stiksav, der løser dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde det produkt, du ønsker dig.