Godt fra start i det offentlige og ejendomsdrift

Hos Carl Ras får du rådgivning af et team af kunderådgivere dedikeret til det ene formål at assistere og sparre med kommuner, regioner, staten, boligforeninger og andre offentlige institutioner.

Vi har i en lang årrække været leverandør til offentlige kunder, og vi hjælper med alt fra sparring inden udformningen af et eventuelt udbud, til valg af de korrekte værktøjer til de konkrete opgaver.

Carl Ras er en dansk familiedrevet virksomhed, som siden 1932 har leveret værktøj, beslag, værnemidler og arbejdstøj til håndværkere samt andre, der lever af at have hænderne skruet rigtigt på.

No Image

Altid leveringsdygtige

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du minimerer dine tidstab, så der kan arbejdes så effektivt som muligt, og med en af branchens bedste leveringsevner sikrer vi, at du får som forventet, dvs. det rigtige produkt til opgaven, leveret til aftalt tid og til aftalt pris – ganske enkelt.

Hos Carl Ras finder du Danmarks stærkeste sortiment af kvalitetsværktøj og beslag - og vi har varen på lager, enten i et af vores 19 engroscentre i hele landet eller via vores e-shop, hvor du finder mere end 50.000 varenumre. Og er varen ikke i sortiment, går vi gerne den ekstra mil og skaffer varen – det gør det ekstra nemt at handle med os.

Ingen bøvl og færre skjulte omkostninger

Vi ved, hvad det indebærer og koster, hvis arbejdet ligger stille, fordi man ikke har de rigtige varer, eller varen er forsinket. Ligeledes hvis der er fejl i fakturaer, bøvlet returneringspolitik, og hvad det koster i administrative omkostninger.

I næsten 90 år har vi arbejdet på at optimere vores forretning, for i sidste ende at minimere bøvl og irritation for vores offentlige kunder – og med et af Danmarks bedste team af kunderådgivere ved vi rigtig meget om, hvordan man sikrer offentlige kunder den bedste OG billigste løsning.  

No Image

Kompetent rådgivning giver mindre spildtid

Hos Carl Ras er vi fagfolk. Vores varesortiment fylder både i bredden og i dybden, og alligevel kender vi alle produkterne lige så godt som vores egne bukselommer. Vi er isenkræmmere af fag, og i hvert engroscenter samt BTG-kunderådgiver teamet, vil du møde specialister inden for alle produktområder.

Det betyder, at vi altid er klar til at give den bedste rådgivning og finde den rigtige løsning. Eller sagt på en anden måde – du får ikke lov at gå, før du har det rigtige grej i hånden, og det betyder færre ”ommere” og fejlleverancer, og dermed et bedre slutresultat.

Nemt at handle bæredygtigt

Vores sortiment af klimavenlige produkter stiger støt og vi har gjort det nemt for vores kunder at finde disse produkter.

I vores engroscentre er produkterne mærket op med store grønne hyldeforkanter, og her på carl-ras.dk har de fået deres egen kategori, så du ved et enkelt klik på musen, får adgang til mere end 1200 varer i vores klimavenlige sortiment.

Ud over at gøre det nemt for vores kunder at handle bæredygtigt, så arbejder vi internt på at udvikle bedre og mere bæredygtige løsninger for at minimere eget ressourceforbrug, såsom el- og hybridlastbiler til fragt, cirkulær værktøjsindsamling, emballage af genbrugspap.

No Image

Havnens Hænder, vores bæredygtige partner

Carl Ras vil være en del af de miljøvenlige løsninger, der bidrager til sundere byggerier og boliger. At være en del af den bæredygtige omstilling kræver viden om de nye byggematerialer, og de skal være tilgængelige og nemmere at få fat i. Derfor har vi indgået et partnerskab med det bæredygtige byggemarked Havnens Hænder.

”Grøn omstilling kræver i høj grad, at vi sammen omstiller os til nye bæredygtige materialevalg. Vi oplever, at vores kunder har et ønske om at gå i en mere bæredygtig retning, men de mangler viden om bæredygtige materialer og byggeteknikker og er udfordret på, hvordan de skal gribe det an,” fortæller administrerende direktør, Gorm Rasmussen.

Læs mere om Carl Ras' samarbejde med Havnens Hænder

No Image

Vil du vide mere om vores tilbud til offentlige kunder?

Så kan du udfylde denne formular og blive kontaktet af en af vores kunderådgivere, der altid er klar til at hjælpe. Du kan også kontakte kunderådgiverteamet på mail [email protected] eller på telefon 44 85 55 11.
No Image

Nemt at blive kunde

Vores motto er, at hos Carl Ras går man aldrig forgæves. Vi er specialisten på markedet og arbejder hver dag for, at vores kunder altid kommer godt fra start -og det er jo populært sagt det halve arbejde.

Det er nemt at blive oprettet som kunde hos Carl Ras, og du og din virksomhed får mange fordele.

No Image

Alt i dørgreb

Hos Carl Ras på Frederiksberg har vi åbnet et af Danmarks største showrooms fyldt med dørgreb og tilbehør, så vores kunder kan få et overblik over mulighederne.

Kom forbi og prøv mere end 300 forskellige dørgreb og se muligheder for tilbehør såsom langskilte, vridere og nøgleskilte. Vores professionelle isenkræmmere står klar til at hjælpe og rådgive i forhold til montering og tekniske løsninger.