Skruemaskiner & -automater

Dyk ned i en verden af skruemaskiner & -automater i det store udvalg, du finder her på siden. Vi har et et bredt sortiment indenfor skruemaskiner & -automater, men skulle du være på jagt efter noget, vi ikke har her på siden, kan vi skaffe det hjem til dig.

28Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Skruemaskine – værktøjskassens favorit

Skruemaskinen er vel nok håndværkerens vigtigste værktøj - den er uundværlig i rigtig mange situationer. Læs med her og find ud af, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du vælger din næste skruemaskine.

Med eller uden borepatron?

Skruemaskiner fås både med og uden borepatron. Med borepatron er maskinen lidt mere universal og kan således også bruges til at bore med. Uden borepatron har skruemaskinen monteret en bitholder i stedet for, hvilket gør, at maskinen bliver lettere og mere kompakt. Det gør det nemt at anvende den, hvor pladsen kan være trang.

Motor med eller uden kul?

Gennem årene har der været meget fokus på at lave små kompakte maskiner for at beskytte brugeren mod unødvendige løft af tunge ting. En af de ting, som er blevet udviklet til dette formål, er en ny og mere kompakt motor, som er kulløs. De kulløse skruemaskiner er ikke bare lettere, de yder også noget mere kraft end den gamle kulmotor. I dag er mange af akku-værktøjerne på markedet stærkere end 230 V-maskinerne.  

Hvor mange volt?

Skruemaskinerne fås i forskellige styrker, som måles i batteriernes volt størrelse fx 12 V og 18 V.

18 V er det mest anvendte, dog får flere og flere øjnene op for de mindre, men stærke maskiner på 12 V. Netop fordi de er stærke nok til mange af de opgaver, de bliver brugt til og væsentligt lettere og derfor bedre for ergonomien i arbejdet.

Hvor højt drejningsmoment?

Kraften på maskinerne måles også i Newtonmeter. Det svarer til drejningsmomentet. Jo højere Nm maskinen har, jo stærkere er den. Til de store skruer har du brug for et højt drejningsmoment, og til de mindre skruer har du brug for et lavere drejningsmoment.

Få rådgivning hos Carl Ras

Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af skruemaskiner fra anerkendte brands. Vores skruemaskiner har mange forskellige features såsom momentindstillinger, slagborefunktion, gear, variabelhastighedskontrol m.m. Vi sælger også tilbehør som bitholdere, bits, bor, ekstra batterier og patroner. Gå på opdagelse her på siden og find den skruemaskine, der passer til dit behov. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.