Slagnøgler

Her finder du slagnøgler til alle projekter og opgaver. Se nærmere på vores store sortiment.

31Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Slagnøgler med muskler

Slagnøglen er genial til større projekter – uanset hvad du står over for at skulle bygge, så gør slagnøglen det muligt. Mange håndværkere arbejder i dag udelukkende med akku-slagnøglen, når de fx skal bygge træterrasser og carporte eller lave træbeklædning. Kræfterne og skruehastigheden på en slagnøgle er nemlig uovertrufne.

Stor kraft er lig med larm
Man skal dog være indstillet på den larm, slagnøglen medfører. Det er nemlig slagnøglen, der er leverandør af den maskingeværlignende lyd, der kommer fra byggepladserne. Lyden kommer fra slagnøglens hoved, hvor bitholderen helt bogstaveligt slås rundt – med ekstrem høj hastighed og stor kraft. At bruge høreværn en derfor en rigtig god idé, når man arbejder med en slagnøgle.

Enormt stærk
Men hvad er det, der adskiller slagnøglen fra den almindelige bore-/skruemaskine? En almindelig bore-/skruemaskine har typisk et drejningsmoment på mellem 30 og 60 Nm, mens slagnøglen leverer omdrejninger fra 160 Nm og opefter. Mange håndværkere oplever, at skruen suser to-tre gange hurtigere i træværket, når de anvender slagnøglen.

Slagbits i blødere materiale
Det er altså heftige kræfter, der er på spil, når en slagnøgle slår bitten rundt, og det stiller krav til selve bitten. Til slagnøgler bruges derfor ”slagbits”, som er lavet i et lidt blødere metal end traditionelle bits. Meget hårdt metal splintres nemlig af slagene, mens blødere metaller er i stand til at absorbere vibrationerne.

Stort udvalg hos Carl Ras
Hos Carl Ras finder du et stort udvalg af slagnøgler. Vores kraftige modeller egner sig især til erhverv, hvor der ofte skal bruges masser af kraft til at løfte opgaven. Vi forhandler slagnøgler fra nogle af markedets førende mærker. Det gælder Bosch, DEWALT og Makita, som alle er kendt for deres høje ydeevne og lange levetid. Her på siden kan du se vores mange modeller og forhåbentligt finde den, der passer til lige præcis dit behov.