Excenterslibere, rystepudsere og høvle

Er du på jagt efter excenterslibere, rystepudsere og høvle, er du kommet til det rette sted! Vores excenterslibere, rystepudsere og høvle-kategori rummer det meste du kunne have brug for, og hvis vi ikke har det, du er på udkig efter, kan vi skaffe det til dig.

34Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

Tag det fine med excentersliberen

Er du på jagt efter en effektiv og meget alsidig slibemaskine, der kan bruges på mange forskellige materialer og overflader? Så er excentersliberen et super godt valg. Sammen med rystepudseren er den ideel til de finere pudse- og slibeopgaver. Både rystepudseren og excentersliberen har en vibrerende slibesål, men til forskel fra en rystepudser, så roterer excentersliberens slibesål, imens den også vibrerer. Det betyder at, den næsten ikke efterlader sig slibespor, den er effektiv til større overflader, og så kan den faktisk også polere, hvis man monterer en polerskive på slibesålen. Du kan også montere en polersvamp og filtskive, hvis poleringen skal være i top.

Hvilken excentersliber skal jeg vælge?

Som med alt andet værktøj, er der mange ting, du skal være opmærksom på, når du skal finde en excentersliber, der passer til dit behov. Læs med nedenfor, hvor vi kommer med et par tips til de ting, vi mener, er vigtige, når man vælger en ny excentersliber.

Kraftfuld motor

En excentersliber med en kraftfuld motor gør det nemt for dig at slibe på alle typer af materialer og overflader. En kraftfuld motor giver dig desuden den mest effektive slibning, så du ikke skal bruge for lang tid på arbejdet med maskinen.

Regulering af hastighed

De fleste excenterslibere kan hastighedsreguleres til at passe til slibning af forskellige materialer. Vælg gerne en med et stort spænd i de forskellige hastighedsmuligheder, da det giver dig mulighed for at løse mange forskellige opgaver med excentersliberen.

Skridsikker belægning

Skridsikker belægning og gerne med flere greb er bare en god ting. En excentersliber med disse funktioner er bare lettere at holde på med begge hænder, og den glider ikke i hænderne på dig. Du kan føle dig tryg og sikker, mens du bruger maskinen.

Lang ledning eller batteri

Hvem elsker ikke at kunne bevæge sig frit, mens man arbejder? Vælg en excentersliber med en god, lang ledning eller på batteri, så du får den optimale bevægelsesfrihed, imens du bruger maskinen.   

Find den perfekte excentersliber hos Carl Ras

En excentersliber er en super slibemaskine, som du bruge på de fleste materialer, og som er let at anvende, når du først har fået greb om det. Hos Carl Ras har vi et stort udvalg af excenterslibere fra anerkendte brands som Bosch, DEWALT, Festool og Makita. Vi har også mange andre slibemaskiner med hver deres særlige egenskaber - hver maskine er derfor mere velegnet til nogle typer af arbejdsopgaver end andre. Se fx vores båndslibere, der er ideel til det tunge slibearbejde, her (link).