Søm-, dykker- & hæftepistoler

Sømpistoler, dykkerpistoler og hæftepistoler er geniale værktøjer til hurtige hætninger/samlinger. Hos Carl Ras har vi et bredt udvalg af både hæfte-, dykker- og sømpistoler. Find din favorit her på siden.

33Varer

Forrige

Side 1 af 2

Næste

Sorter efter

DeWALT - Næsebeskytter DCN680/681

DeWALT

39009072

Næsebeskytter DCN680/681

No mark tip...
  • TilDCN680/681
Pris Ekskl. moms
31,00 DKK /Styk
87 stk på lager online

Gør det nemt, hurtigt og effektivt med sømpistolen

Skal du sømme mange søm i? Så drop hammeren og posen med søm. Sømpistolen er et must. Via trykluft, 230 V eller fjederkraft skyder den søm i enten træ, beton eller andre materialer – du er sikret lige søm og slipper for at få ømme arme og ryg af en dårlig arbejdsstilling. Hvis du fx skal lave plankeværk eller andre opgaver, hvor det er bøvlet at trække strøm og slange, kan du også vælge en sømpistol, der er gas- eller batteridrevet.

Guide: Køb den rigtige sømpistol

Der er stor forskel på sømpistoler, og det skal derfor ikke være tilfældigt, hvilken sømpistol du bruger. Det er vigtigt, at den løser dine behov, og at du kan håndtere den, du har valgt, så du ikke er usikker på den fra start. Her kommer en mini-guide med nogle af de spørgsmål, du skal overveje, når du er på jagt efter den ultimative sømpistol.

  1. Hvor meget skal du bruge den?Kvaliteten afhænger af, om du bruger sømpistolen hver dag eller et par gange om året. Du behøver ikke købe limousine-modellen, hvis du sjældent bruger den. Hvis dit behov ikke er så stort, er det fint med en el-drevet sømpistol. Hvis du skal skyde mange baner søm afsted – ofte – vil en trykluft sømpistol være oplagt og klare opgaven nemt og hurtigt.
  2. Hvad skal du bruge den til? Lister, møbler, lofter, fodpaneler, billederammer, facader eller større opgaver? Dine opgaver har betydning for, hvilken sømpistol du skal vælge.
  3. Hvor stor skal den være? Store sømpistoler bruges fx til gulve, mens de små, der ofte kaldes dykker- og hæftepistoler, kan bruges til loft, lister m.m.
  4. Hvad må den koste? En sømpistol er ikke et billigt stykke værktøj. Priserne starter omkring 2.000 kr. uden batteri og lader. Overvej, hvor mange ekstrafunktioner og hvor meget kraft, din nye sømpistol skal have.

Brug sømpistolen sikkert

Det er ikke ufarligt at anvende en sømpistol. Brug altid beskyttelsesbriller, som både beskytter foran og på siderne. På den måde sikrer du, at sømmene ikke kan skade øjnene. Det er også en god idé at bruge høreværn, så den gentagende lyd fra skuddene ikke skader din hørelse.

Find din sømpistol og al tilbehør hos Carl Ras

Vi forhandler et stort udvalg af søm-, hæfte- og dykkerpistoler til professionel brug. I vores udvalg finder du sømpistoler fra blandt andet Tjep, DEWALT og Makita. Du er også velkommen til at tage et kig på vores store udvalg af det tilbehør, du skal bruge, som fx søm, hæfteklammer og dykkere. Skal din sømpistol bruge batteri og en lader, har vi naturligvis også det. Hvis du skal skyde i beton eller stål, så kan du vælge en højtrykssømpistol, som du også finder et stort udvalg af i vores sortiment.