Øvrige maskiner

Jordraketter, glittermaskiner og tapetafdampere er blot noget af det, vi har at byde på i vores "øvrige maskiner"-kategori. Se det store udvalg hos Carl Ras, og find den maskine., du står og mangler her.

8Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Wagner - Tapetafdamper SteamForce Pro, 2750W

Wagner

39011397

Tapetafdamper SteamForce Pro, 2750W

2750 W 7,5 liter vandtank Proff Max. 90 min arbejdstid 18 min opvarmningstid...
  • Kode2351453
Pris Ekskl. moms
5.249,00 DKK /Styk
Ikke på lager online
Butik: Føres ikke i butik

Køb øvrige maskiner hos Carl Ras

Her finder du vores nøje udvalgte sortiment af øvrige maskiner fra populære mærker som Euro Shatal, Wagner og Sydvesta m.fl.

Vi har øvrige maskiner til praktisk talt alle formål, uanset dit behov og hvilken opgave, du står overfor.
Om du skal bruge øvrige maskiner i dit daglige arbejde eller blot en gang imellem, er professionel eller gør-det-selv’er, så har vi øvrige maskiner, der passer til dit behov.

Find de rette øvrige maskiner hos Carl Ras

Udvalget af øvrige maskiner er massivt, og der er som nævnt øvrige maskiner til stort set enhver opgave i vores sortiment. Vi er dine eksperter i øvrige maskiner og kan hjælpe dig med at vælge de rette øvrige maskiner til netop dit behov.

Hvis du har brug for hjælp, kan du anvende vores chat eller ringe direkte til kundeservice på 44 85 55 11, hvor der sidder isenkræmmere klar til at hjælpe med at finde præcis de øvrige maskiner, du har brug for.

Øvrige maskiner - En del af vores sortiment inden for konstruktion & rengøringsmaskiner

Udvalget af øvrige maskiner, som du finder her på siden, er en del af vores samlede sortiment af konstruktion & rengøringsmaskiner, der rummer mere end 800 varenumre indenfor netop konstruktion & rengøringsmaskiner og alt hvad dertil hører

Kæmpe udvalg af øvrige maskiner

Hos Carl Ras går du aldrig forgæves. Det betyder, at vi hjælper dig med at få præcis den vare, du har brug for - og det gælder også for vores øvrige maskiner. Finder du ikke det, du søger af øvrige maskiner her på siden, kan vi enten hjælpe med en fuldgod erstatningsvare eller hjælpe dig med at skaffe det fra en af vores mere end 570 leverandører.