Vægscanner, lægte- & kabelsøger

Dyk ned i en verden af vægscanner, lægte- & kabelsøger i det store udvalg, du finder her på siden. Vi har et et bredt sortiment indenfor vægscanner, lægte- & kabelsøger, men skulle du være på jagt efter noget, vi ikke har her på siden, kan vi skaffe det hjem til dig.

11Varer

Forrige

Side 1 af 1

Næste

Sorter efter

Metaldetektor – den pålidelige søger

Har du brug for at vide, hvad væggen indeholder, så du ikke støder ind i det jern, der holder betonen? Eller skal du have overblik over, hvor ledningerne i gipsvæggen er placeret, hvor dybt kablerne er lagt i en væg, eller hvor underliggerne i trækonstruktionen er placeret?

Metaldetektoren er enestående og pålidelig, når du skal finde genstande i fugtig beton, fx armeret jern eller gipsregler i en gipsvæg. Den kan også fortælle dig, hvor langt inde i en væg et rør eller en ledning er placeret. Du er med andre godt hjulpet på vej i din jagt efter skjulte emner med en metaldetektor i hånden.

Find det skjulte med en vægscanner

Der finder flere typer scannere, der kan hjælpe dig med at finde det skjulte.

Lægtesøger

Med en lægtesøger finder kan du finde lægter og strøer i træ. Det er nyttigt, hvis du fx skal finde en strø i et gulv, en lægte i en trævæg eller lægte i en gipsvæg med træskelet.

Vægscanner

Vægscanneren kan se dybden på materialet og finde træ, rør, kobber og plastikrør. Den måler dybden, så man kan se, hvor langt inde dette emne ligger. Vægscanneren kan også finde strøer på gulve, hvis gulvet fx knirker, så man kan give det et søm eller en skrue.

Inspektionskamera

I stedet for en metaldetektor kan man vælge at bruge et inspektionskamera. Med et inspektionskamera er det fx muligt at komme ind og se, hvad der er nede under gulvet, uden at man behøver at bryde det op. Nogle inspektionskameraer kan kobles på en iPhone eller en tablet. Gennem appen kan du sende billeder fra kameraet til din kunde eller forsikringsselskab.

Derudover er de udstyrede med spejl og magnet, så hvis du mister noget, kan du nemt finde det og samle det op.

Find den helt rigtige metaldetektor hos Carl Ras

Du fortjener det bedste udstyr, når du arbejder på et værksted eller en byggeplads, så du får de bedste forudsætninger for at udføre dit arbejde godt og effektivt. Hos Carl Ras forhandler vi et stort udvalg af metaldetektorer, der kan hjælpe dig med at finde alt det, du ikke kan se med det blotte øje og derved hjælpe dig med at udføre dit arbejde med stor præcision.

Uanset om du skal bruge en metaldetektor, en lægtesøger, vægcanner eller et inspektionskamera, finder du et stort udvalg hos os. Kig dig omkring her på siden og se alle vores modeller. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for personlig rådgivning. Vi glæder os til at hjælpe dig.