Danmarks bedste Festool oplevelse

Den får du hos Carl Ras. I otte af vores butikker har vi løftet vores ekspertviden på Festool, og du kan få masser af rådgivning.

Vi har udvalgt et korps af Carl Ras medarbejdere, der i samarbejde med Festool uddannes til specialister på de unikke detaljer og tilbehør. Vi er isenkræmmere, der elsker detaljen og nørderiet med det grønne værktøj.

No Image

 

Mød Steffen - en af vores Festool specialister

 

 

Festool Centre med det helt store udvalg

I otte af vores afdelinger har vi udvidet vores sortiment af Festool produkter markant - og der finder du vores specialister, som selvfølgelig er klar til at øse ud af al deres viden. 

Det udvidede sortiment giver dig mulighed for at se, mærke og røre ved både det klassiske Festool værktøj, maskiner og tilbehør og det mere komplicerede grej til de mest krævende opgaver.

Kig ind, hvis du har brug for at se det helt store udvalg fra Festool!

2022_festool_landkort_800x596.jpg

No Image
Festool

Festool Business Lease

Kend dine faste månedlige udgifter til elværktøj med en leasingaftale og få god service med i prisen.

No Image

Én sav til mange opgaver

HKC 55 fra Festool løser mange opgaver - brug den som dyksav, geringsav og rundsav. Og så fås den på batteri, så du kan tage den med til alle opgaver.

No Image
FESTOOL

Værktøj med sans for detaljen

Festools maskiner er unikke - lige fra akku dyksaven med flere funktioner eller deres specialitet: dominofræseren. Festool står for lækre detaljer!